Algemeen

Gooise hockeyverenigingen werken samen

4-3-2022


Wij zijn trots op onze hockeyverenigingen in ’t Gooi en wij hebben structureel overleg met elkaar om onze samenwerking te optimaliseren en kennis te delen. Begin februari hebben we een gezamenlijke bijeenkomst over tophockey gehad.

Tijdens deze bijeenkomst hebben we onderlinge afspraken gemaakt over het overstappen van jeugdspelers. We ondersteunen gezamenlijk het idee dat er zo min mogelijk wordt overgestapt tussen de Gooise hockeyclubs, maar begrijpen ook dat er soms de behoefte bestaat om dit wel te doen. Om dit proces transparant en zuiver te houden hebben de hockeyclubs uit het Gooi de volgende afspraken gemaakt:

  • De clubs benaderen elkaars jeugdspelers niet.
  • Indien een jeugdspeler zelf besluit over te willen stappen, dan is de deadline voor overstappen 1 mei. Na 1 mei kan er niet meer worden overgestapt.
  • Clubs communiceren onderling over jeugdspelers die een overstap willen maken. Geef dus bij je eigen club aan dat je bij een andere club wilt gaan meetrainen.

De goede onderlinge verstandhouding en samenwerking hebben voor ons als hockeyclubs in het Gooi een hoge prioriteit. We geloven erin dat deze afspraken daaraan gaan bijdragen.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren