Algemeen

Familiewedstrijden 18 april 2022

Nieuws afbeelding 14-3-2022

Eindelijk mag het weer. Twee jaar lang hebben we moeten toestaan dat King Corona ons de baas was, maar nu ziet het er weer goed uit: de familiewedstrijden 2022 mogen op tweede paasdag, ofwel 18 april 2022 doorgaan.

Nog even ter herinnering: ooit in een ver verleden is deze traditie ontstaan op Be fair, een van de twee voorlopers van het huidige Spandersbosch. Katholiek, grote gezinnen en een even grote mond, althans de kinderen: "wij zijn de beste familie”. In eerste instantie speelden we op tweede kerstdag, maar dat ging over naar tweede paasdag. Het moesten echte familie-elftallen zijn, waarbij schoonmoeders gedoogd werden.

Echter, de families werden kleiner, het aanbod van alternatieven groter, m.a.w. het formeren van een familieteam werd lastiger. Daarom zijn de regels ietwat versoepeld. Uitgangspunt is dat je hockeyt met je familie - kinderen, pappie, mammie, ooms, tantes, neefjes, nichten en ook de schoonfamilie is welkom, een soort familiereünie. Mocht het een probleem zijn een team te formeren dan kunnen ook twee bevriende families een team maken. Maar let op, het is niet de bedoeling dat er vriendenteams meedoen, daar zijn genoeg toernooien voor. Je speelt ook onder je familienaam.

Andere regels: Per wedstrijd 11 man/vrouw in het veld, waarvan minimaal 5 van het vrouwelijke geslacht. We fluiten elkaars wedstrijden, dus als je niet speelt, moet je misschien als team fluiten.

Elk team neemt een originele prijs mee, zodat ieder team met een nog originelere prijs naar huis gaat.

Bij aanvang zal er koffie zijn, tussen de middag een voortreffelijke lunch en bij de borrel zijn er uiteraard bitterballen. Kortom een waar hockeyfestijn. Inschrijfgeld ca. €175,00 per team. Je kunt je opgeven bij Paul van ’t Hek, [email protected].

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren