Algemeen

Heren 1 neemt afstand van de concurrentie

Nieuws afbeelding 4-4-2022

Een behoorlijk aantal toeschouwers trotseerde zondagmiddag de ijsregen om te komen kijken naar de topper van ons Heren 1 tegen de nummer 2, Westerpark. Het was een wedstrijd waarbij 6 punten op het spel stonden. Van de zenuwen was Cris thuis zijn hockeybroek vergeten en zette hij de vers aangeklede lustrumpop in het clubhuis in zijn blote billen.

 

Ook de wedstrijd was spectaculair te noemen. De grote inzet van beide partijen leidde tot sensationele glijpartijen en briljante passes. Joppe werd met een stick in het gezicht geraakt "voor volk en vaderland” en stond binnen no time weer binnen de lijnen. Ging het in het eerste kwart nog behoorlijk gelijk op, in het tweede kwart scoorde Olivier op een assist van Daan. Menno tipte er op weergaloze wijze de tweede in na een assist van Olivier. Westerpark scoorde 2-1 uit een strafcorner en de wedstrijd werd meerdere malen stilgelegd, waardoor de tribune alle gevoel voor tijd kwijtraakte en zich nagelbijtend naar het eind van de wedstrijd sleepte.

 

Na het verlossende eindsignaal bevestigde hockey.nl dat ’t Spandersbosch 11 punten los staat van de nummers 2 en 3. Cris werd man of the match, met broek.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren