Algemeen

Promotie Heren 1 in zicht, komend weekend cruciaal

Nieuws afbeelding 9-5-2022

Je hoeft er geen verrekijker meer bij te pakken - hoewel niets zeker is - maar promotie naar de eerste klasse komt in zicht voor Heren 1. Wat is het verhaal? ’t Spandersbosch staat 5 punten los van de nummer 2, Abcoude, en 12 van FIT, de nummer 3. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen en de nummers 1 en 2 promoveren. Als wij alles verliezen en FIT alles wint, en bovendien 26 doelpunten meer scoort dan wij, dan worden zij tweede en valt ’t Spandersbosch buiten de boot.

Zondag was een zware en spannende wedstrijd, uit tegen Weesp. Het was Super Sunday voor beide clubs, want ook onze dames speelden uit bij dit nieuwe stukje Amsterdam. De wedstrijd begon met hoge druk van Weesp en het ging redelijk gelijk op. Vervolgens scoorde Daan uit een assist van Pieter, nog een keer Daan (je ziet de back-handslag al aankomen) uit een assist van Victor, en Bas uit een assist van Daan. Lars heeft meer dan zijn aandeel geleverd door zijn doel, vooral bij strafcorners, brandschoon te houden. Cris en Jeroen waren een superdegelijke factor bij deze teamprestatie.

Komende zondag wordt een cruciale wedstrijd, thuis tegen Abcoude. Als de mannen daar minimaal 1 punt uit het vuur kunnen slepen, dan is de promotie een feit. En ze kunnen daarbij alle steun gebruiken. Gegarandeerd gezelligheid en pizza op de tribune, dus komt allen!

 

Zondag 15 mei: 12.45 uur Dames 1 – Nieuwegein, 14.45 uur Heren 1 - Abcoude

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren