Algemeen

't Spandersbosch Clubkleding

20-5-2022

 

Recent hebben we een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten met Jumbo Hockey. Wij zijn daar enorm blij mee, maar het levert ook een aantal aanpassingen en spelregels op. Voor nu is het belangrijkste aandachtspunt: Koop nu geen nieuw wedstrijdshirt.

Hoe dat zit, lichten we hieronder toe.

Zoals gezegd hebben we recent, voor een periode van 6 jaar, een nieuwe overeenkomst gesloten met Jumbo Hockey en Reece. Jumbo Hockey heeft Hockey Republic overgenomen en daarmee verdwijnt dus ook deze naam. De overeenkomst levert ons als club veel op (zowel inkomsten, als hockeyspullen in natura), maar betekent ook dat Jumbo Hockey en Reece onze exclusieve leverancier worden.

 

De spelregels, voortkomend uit dit nieuwe contract, komen in het kort hierop neer:

·         Wedstrijdshirt - Voor al onze leden (met uitzondering van een aantal specifieke groepen: die geen officiële Spabo wedstrijden spelen) komt er een regeling voor nieuwe wedstrijdshirts. In jaar 1 en jaar 4 van het contract, te beginnen komend seizoen, verstrekken Reece en Jumbo Hockey een wedstrijdshirt. De regeling inclusief bijbehorende jaarlijkse kledingbijdrage door de leden staat op de agenda van de BALV van 31 mei.

·         Competitiewedstrijden spelen in Reece kleding– Alle KNHB-wedstrijden moeten worden gespeeld in Reece kleding. Dit betekent wedstrijdshirt (met Jumbo Hockey-logo), rok/broek en kousen. Voor de lijnteams ook uitshirt en trainingspak.

·         ’t Spandersbosch logo alleen op Reece artikelen– Hoodies, jasjes, shirts of trainingspakken voor je team? Je mag ’t Spandersbosch logo alleen op Reece kleding laten drukken. Ze hebben een uitgebreid (online) assortiment, waar je ook nog eens 30% korting op krijgt indien je het als team bestelt. Op andere merken kleding mag het clublogo dus niet gebruikt worden.

Meer informatie

In de nieuwsbrief van volgende week geven we uitgebreid uitleg over de clubkleding. Op de BALV staat de regeling voor de wedstrijdshirts op de agenda. Teammanagers krijgen voorlichting over de praktische zaken rondom de club- en overige kleding. Ook zullen bestuur, Kledingcommissie en Sponsorcommissie beschikbaar zijn voor vragen.

Vrijwilligers gevraagd voor de Kledingcommissie

Je zult begrijpen dat de Kledingcommissie de afgelopen maanden erg druk is geweest met het nieuwe kledingcontract en alle praktische zaken daar omheen. Maar de Kledingcommissie is zwaar onderbezet. Daarom zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om ervoor te zorgen dat onze vereniging strak in het pak loopt en onze bijzondere clubsfeer ook op die manier uitdraagt. Heb jij interesse en wil je ’t Spandersbosch helpen: Meld je bij Esther op [email protected], 06 54 97 1338 of live op de club.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren