Algemeen

Heren 1 kampioen!

Nieuws afbeelding 23-5-2022

Na de promotie van vorige week, had Heren 1 nog drie kansen om ook het kampioenschap binnen te slepen. Zondag, uit bij Amstelveen, was het meteen raak. De omstandigheden waren niet ideaal, en het was niet met grote cijfers, maar winnen is winnen.

De eerste twee doelpunten kwamen uit corners van Daan. De 0-3 was een mooie backhand van Pieter en de 0-4 een klutsgoal van Daan. Amstelveen kreeg daarop de geest en scoorde twee keer uit een corner, waarna ’t Spandersbosch helemaal inkakte en het zelfs 3-4 werd. Amstelveen deed nog een verwoede poging tot een gelijkmaker door de keeper eruit te halen, maar het mocht niet baten: het eindsignaal klonk en ons Heren 1 kwam als kampioen van het veld af.

Natuurlijk gaan we het kampioenschap en de promotie komend weekend bij de thuiswedstrijd nog even goed vieren. Om 14.45 uur is de thuiswedstrijd tegen Noordwijk, de nummer 10 in de poule. Maar eerst speelt Dames 1, om 12.45 uur, tegen Zwaluwen. Zij hebben onze steun hard nodig, want in de onderste regionen van de poule is het erg spannend.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren