Algemeen

Goed nieuws van het veld

Nieuws afbeelding 5-6-2023 We hadden een paar juichmomentjes het afgelopen weekend. Won vorige week onze oud-Spabo'er en nu aanvoerder van Pinoké, Jannis van Hattum, de landstitel, ook bij onze eigen familieclub werden de nodige successen behaald.

Jongens O16-1 (JB1) liet een Houdini-act zien. Zij moesten winnen of gelijkspelen tegen Almere, èn directe concurrent Deventer moest met minder dan 12 doelpunten verschil winnen. Dan denk je: dat moet kunnen. Om het spannend te houden speelden onze jongens gelijk, en won Deventer met 11-1. Dus: op één luttel doelpunt werd 't Spandersbosch tweede in de poule, en gaat naar de landelijke Super B-finaledag op 17 juni in Nijmegen.

Jongens O18-1 (oftewel JA1) nam zaterdag de overwinning mee uit Groningen en mag zich kampioen in de landelijke Subtopklasse noemen, voor eerste teams van onder andere Apeldoorn, Huizen en Hilversum.

Voor Karlien, coach van JO16-1 en Dames 1, een dubbel stressvol maar leuk weekend. Dames 1 moest winnen, en hun directe concurrent moest verliezen, om definitief uit de degradatiezone te zijn. Hoewel het er de eerste helft niet overtuigend naar uitzag, wisten ze toch met wilskracht een mooie overwinning te behalen. Zoals gehoopt, verloor de concurrentie hun wedstrijd, dus we zijn veilig.

Er zijn nog twee teams in de running voor het kampioenschap, en niet zo'n klein beetje spannend ook.
MO12-4 staat eerste met een puntje verschil. Zaterdag spelen ze tegen de nummer 2 om het kampioenschap, maar ook de nummer 3 maakt nog kans.

MO16-3 staat tweede met alles gelijk aan de nummer 1, maar met slechts 1 tegendoelpunt meer.
 
 
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren