Algemeen

Vacatures

Nieuws afbeelding 18-11-2023
Een oproep voor de volgende vacatures:
Leden kascommissie
De penningmeester heeft de financiën goed op orde, maar de algemene ledenvergadering wil dat graag bevestigd zien. Als kascommissie adviseer en controleer je de penningmeester om de club financieel gezond te houden.

Leden arbitragecommissie
Ieder weekend worden er 30 of 40 wedstrijden gespeeld op ons complex. Die moeten gefloten worden, en die scheidsrechters opgeleid, ingedeeld en begeleid . Je hoeft niet zelf te kunnen fluiten trouwens. Maar wel veel dankbaarheid ontvangen.

Wedstrijdsecretaris Junioren/Jongste Jeugd
Het landelijke netwerk van wedstrijdsecretarissen zorgt ervoor dat onze junioren en jongste jeugd ieder weekend weer lekker kan hockeyen door in overleg met andere clubs en de bond de wedstrijden in te delen.

Materiaalcommissie (keepersmaterialen)
Wij koesteren onze keepers. Een onderdeel daarvan is dat ze goede materialen hebben. De materiaalcommissie neemt de materialen aan het eind van het seizoen in, controleert, vult aan, en deelt ze aan het beginvan het seizoen weer uit. Ook houden ze de voorraad op peil. En is er tussendoor materiaalpech, dan lossen ze het op.

Junioren Evenementencommissie (JEC)
Minislotnacht, D-feest, Super C-toernooi? Dat gun je toch iedereen! Ben je B- of A-speler: denk mee en doe mee, organiseer, regel, steek je handen uit de mouwen. en voel je op en top verenigingslid.

Technisch kader breedte
't Spandersbosch staat bekend om de gedegen breedte-opleiding. Maar het kan natuurlijk altijd beter! Het TK breedte draagt zorg voor de opleiding, doorstroom en kwaliteit van onze breedteteams, zowel hockey-technisch als organisatorisch.

Foodtruckbemanning
De foodtruck is de gezellige dependance van ons clubhuis, midden op het terrein. Op zaterdag- en zondagochtend bedient de foodtruck ouders van jongste jeugd en boschkabouters van koffie, thee, sapjes en koeken. 

Wil je meer weten, of zeg je "Ik meld me meteen aan", neem contact op met onze clubmanager Roel ([email protected]) of secretaris Esther ([email protected]).
 
 
 

Activiteiten kalender

22-7 Nationale Sportkampen

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren