Algemeen

Vacature hockeytrainers breedte Jeugdteams

Nieuws afbeelding 17-6-2024

Word lid van ons trainersteam voor seizoen 2024/2025!

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe trainers en trainsters voor onze breedtejeugdteams, van alle niveaus en verschillende leeftijdscategorieën.

Over 't Spandersbosch

HV 't Spandersbosch, gelegen in Hilversum, is een hockeyclub met een rijke geschiedenis. Hoewel de huidige club in 1994 werd opgericht, gaan onze wortels terug tot 1922 en 1923 met de oprichting van Be Fair en Kameleon. Tegenwoordig zijn we een echte familieclub met ca. 85 jeugdteams, waar plezier en ontwikkeling centraal staan. Onze missie is om een jeugdopleiding te bieden die de basis legt voor hockey op alle niveaus: lokaal, regionaal en landelijk.

Trainers

Kun jij je vinden in onze missie en wil je met gezonde ambitie deel uitmaken van 't Spandersbosch? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als trainer/trainster bij Spandersbosch speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve en leuke trainingen. Plezier en ontwikkeling staan hierbij altijd voorop.

Wie zoeken we dus?

· Trainers en trainsters voor onze breedtejeugd en jongste jeugd.

· Enkele jaren aantoonbare ervaring is een pré.

·De volgende pakketten zijn nog beschikbaar: trainingsuren op maandag (breedte junioren) en trainingsuren op vrijdag (jongste jeugd en junioren).

Wat bieden we?

· Marktconforme vergoeding, mogelijk op zzp-basis of in loondienst.

· Een inspirerende werkomgeving binnen een hechte en gezellige club.

Contact

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Arnoud Brouwer, verantwoordelijk voor Hockeytechnische zaken, via [email protected].

Sluit je aan bij ons geweldige team en draag bij aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdteams.


 
 
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacatures

Activiteiten kalender

22-7 Nationale Sportkampen

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren