Sponsoring algemeen

‘t Spandersbosch is een eersteklas hockeyclub met inmiddels 1500 leden. Deze leden vormen samen met de ouders en bezoekers van ons complex een interessante doelgroep.

Wij zijn een gezellige en ambitieuze club voor zowel de jeugd als de senioren. De afgelopen jaren is veel gerealiseerd en verbeterd. De club is financieel gezond en beschikt over 4 kunstgrasvelden. Wij zullen moeten blijven investeren in zowel accommodatie als in de training en begeleiding van de jeugd- en de prestatie seniorenteams. Die investeringen zijn noodzakelijk om de ontwikkeling van de sport op ’t Spandersbosch naar het beoogde hogere plan te tillen.


Sponsoring is een van de manieren om die doelstellingen te realiseren. Sportsponsoring is voor een bedrijf een effectieve en aantrekkelijke methode om zich te profileren. De populariteit van de sport wordt ingezet voor verbetering van de naamsbekendheid en het imago. Hockey is een van de meest populaire en snelst groeiende sporten in Nederland en is daarom voor sponsoren interessant. De zogenaamde ‘gunfactor’ is en blijft een belangrijke reden om voor sponsoring van ‘t Spandersbosch te kiezen. Echter willen wij met onze sponsoring ook die bedrijven bereiken, die op zoek zijn naar het vergroten van hun zakelijke effect/resultaat.


't Spandersbosch kent diverse sponsormogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld hoofdsponsor of teamsponsor worden. Daarvoor gaat u een contract aan voor af te stemmen periode en als tegenprestatie zal de naam van uw organisatie of merk op de kleding van één of meerdere teams prijken. Ook kunt u een reclamebord langs een van onze mooie (semi) watervelden aanschaffen of een banner op onze website. Het zijn maar enkele voorbeelden.

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren