Business Club 't Spandersbosch


De Spandersbosch Business Club bestaan uit leden en sponsoren die de club een warm hart toedragen. Zij vinden het leuk om professionele kennis en ervaringen te delen, nieuwe contacten aan te boren en om samen plezier te maken. De opbrengsten uit de Business Club vloeien terug in de clubkas en dragen bij aan bijvoorbeeld het vernieuwde clubhuis, vernieuwing velden en verdere versterking van het breedte hockey op Spandersbosch.

Op dit moment bestaat de Business Club uit ongeveer 20 enthousiaste mensen en er is altijd ruimte voor nieuwe leden!

Er zijn gedurende het jaar 3-5 bijeenkomsten waarin we onder het genot van een hapje en een drankje een aantrekkelijk programma hebben. Het is een laagdrempelige opzet zodat ieder lid aan bod kan komen om bijvoorbeeld zijn/haar passie of bedrijf te presenteren. In de regel vinden deze bijeenkomsten plaats op de club of bij een van de leden of sponsoren op kantoor. Zo hebben wij het nieuwe clubhuis ingewijd met drie vrouwelijke onderneemsters (en moeders van jeugdleden) die een inspirerende bijeenkomst gepresenteerd hebben!

Daarnaast zoeken we de verbinding met andere Business Clubs uit ’t Gooi en treffen we elkaar jaarlijks tijdens het hockeytoernooi 'Battle of the Business Clubs’.

Ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap van onze Business Club? Of wil je meer weten over sponsormogelijkheden? Kijk op de Sponsorkaart en mail ons op [email protected]. Voor ZZP’ers bieden wij een speciaal tarief!

De Sponsorcommissie

Jeroen Jansen
Rens Kolkman 

 

 

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren