Business Club 't Spandersbosch

De Spandersbosch Business Club bestaan uit leden en sponsoren die het leuk vinden om enerzijds professionele kennis en ervaringen uit te wisselen en anderzijds de club een warm hart toedragen. Opbrengsten vloeien terug in de clubkas en dragen mede bij aan bijvoorbeeld het vernieuwde clubhuis, velden en verdere versterking van het breedte hockey op Spandersbosch.

Op dit moment bestaat de Business Club uit ongeveer 25 enthousiaste mensen en altijd ruimte voor nieuwe leden! 

Er zijn gedurende het jaar 3-4 bijeenkomsten waarin we onder het genot van een hapje en een drankje een aantrekkelijk programma hebben waarin leden en bedrijven zich aan elkaar presenteren en kennis delen. In de regel vinden deze bijeenkomsten plaats bij een van de leden of sponsoren op kantoor. Zo hebben wij afgelopen seizoen het nieuwe clubhuis ingewijd met drie vrouwelijke onderneemsters (en moeders van jeugdleden)die een inspirerende bijeenkomst gepresenteerd hebben! De eerstvolgende bijeenkomst is in Oktober 2019.

Daarnaast zoeken we de verbinding met andere Business Clubs uit ’t Gooi en treffen we elkaar jaarlijks tijdens het hockeytoernooi 'Battle of the Business Clubs’. 

Ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap van onze Business Club? Of wil je meer weten over sponsormogelijkheden? Mail ons dan via [email protected]. Voor ZZP’ers bieden wij een speciaal tarief!

De Sponsorcommissie

Paul Klijsen, Carola Doornbos, Dion Zoontjens, Saskia Kersemaekers, Rens Kolkman, Harry Rikkerink 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors